NVG

Hovedside
Om NVG
Historie
Her er vi
Regler og formål
Prosjekter
Hvordan få hjelp
Møter
Kontakt
Tjenester
Folk og fe
Drift & driftsmeldinger
Support
Maskinpark
Linker
Info in English

NVG Webmail
NVG News
Get Firefox!


Om NVG

Hva er NVG?

NVG er en forening for datainteresserte studenter og ansatte ved NTNU. Vi ønsker å spre kunnskap om datamaskiner, -kommunikasjon og -nettverk ut til universitetsmiljøet, samt ha det moro med det vi driver med.

NVG er et samlingspunkt innen datamiljøet ved universitetet. Dersom du ønsker å bli kjent med, og knytte kontakter innen dette miljøet, er NVG et godt sted å starte.

Flere av medlemmene har faktisk skaffet seg arbeid på grunn av sine erfaringer og kontakter de fikk ved sitt engasjement i Nettverksgruppa.

Vi mener det er viktig å finne en god balanse mellom studier og fritid. På NVG kan du gjøre dette.

Fakta om NVG

  • I dag har nettverksgruppa noen hundretalls betalende medlemmer fordelt over hele universitetet, både studenter og ansatte. Fordelt på servere og arbeidsstasjoner har NVG et 30-talls maskiner som hovedsakelig kjører forskjellige varianter av operativsystemet UNIX.
  • Du trenger ikke å studere data for å være med i NVG. De fleste medlemmene våre studere faktisk ikke data!
  • Du trenger heller ikke å være et bestemt kjønn for å være med i NVG. Bare 62.3% av NVGs medlemsmasse er faktisk gutter!
  • På NVG er det lov å teste ut mye av det du ikke får prøve på andre steder. Har du lyst til å prøve noe, men mangler systemprivilegier? Å prøve og feile er ofte en svært god måte å lære på.
  • Vi har ingen «statsreligion» med hensyn til hvilken maskinvare og hvilket operativsystem som er bra eller dårlig. Vi praktiserer ikke variantbegrensning av utstyr og programvare.
  • NVG er et godt utgangspunkt dersom du ønsker å opparbeide deg kompetanse på datamaskiner. Kompetanse kommer selvsagt ikke automatisk av medlemskap, men dersom du stiller med innsatsvilje og fritid, så har du, som NVGmedlem utstyr og muligheter.
  • På NVG forsøker vi å finne reelle og interessante oppgaver vi kan løse i fellesskap. Dette gir oss verdifull erfaring som kommer godt med senere.
  • NVG prøver å ha et mangfold av ulike typer maskiner. Det meste er maskiner vi har anskaffet oss på egen hånd, men vi har også fått en god del utstyr fra ulike institusjoner og firmaer. En del av maskinene er private maskiner eid av medlemmene. Har du kanskje en litt uvanlig maskin som du gjerne vil ha koblet mot Internett? Ta den med da vel!
  • NVG er organisert med et styre som velges i starten av hvert semester. I tillegg har vi driftsgrupper som tar hånd om daglig drift av maskinparken.
btd@nvg 2003-08-16

1993©2024
NVG
Requested 2024-06-12 16:56 CEST from 3.236.83.154.
Contact webmaster if you have any questions about the web content or system.
Crafted by btd@nvg 2003-08-11/16 content by various NVGers 1993-2024.